Alternativní tresty - Harvalíková, Katrin; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá problematikou trestu v jeho obecné podobě. Seznámení s tresty a postupy nespojenými s odnětím svobody - alternativními tresty, zejména trestem Obecně prospěšné práce
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: alternativní tresty; obecně prospěšné práce; probace; mediace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; alternatives to imprisonment; community-based corrections; probation; mediation; bachelor's theses