Prevence kriminality - Kašpar, Petr; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obecná charakteristika prevence kriminality, vymezení vybraných pojmů a rozbor struktury prevence včetně preventivních programů
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: prevence kriminality; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; crime prevention; bachelor's theses