Integrovaný záchranný systém České republiky - Havlík, Pavel; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá integrovaným záchranným systémem, jako systémem který je odpovědný za koordinování činnosti při přípravě na mimořádné události při záchranných a likvidačních pracích při ochraně obyvatelstva
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: integrovaný záchranný systém; Česko; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; integrated emergency management system; Czechia; bachelor's theses