Recidiva z kriminologického hlediska - Černý, Josef; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Vymezení okruhu problémů recidivy s následným zaměřením na trestnou činnost mládeže, zejména trestné činy krádež a loupež
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kriminalita mládeže; recidivisté; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; juvenile delinquency; recidivists; bachelor's theses