Vybrané sociální a kulturní aspekty romské komunity - Kadlec, Petr; Procházka, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Sonda do reality romského života v oblasti rodinných vztahů, vzdělání, zaměstnanosti a kriminality
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: menšiny; sociální pedagogika; bakalářské práce; romská otázka; minorities; social pedagogy; bachelor's theses; Roma question; sociální pedagogika [obor bakal. práce]