Praktické využití pracovní diagnostiky v podporovaném zaměstnání - Králová, Lucie; Stupková, Vlasta; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá tématem pracovní diagnostiky ve službě podporovanému zaměstnání
Vedoucí práce: Vlasta Stupková
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: podporované zaměstnávání; speciální poradenství; zaměstnávání osob se zdravotním postižením; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; supported employment; special counseling; employment of people with disabilities; bachelor's theses