Výskyt a prevence sociálně patologických jevů mládeže - Majrychová, Jana (2007)
Teoretická část se zabývá výskytem sociálně patologických jevů ve školním prostředí a popisuje roli školy v prevenci. Praktická část se zabývá zkoumáním četnosti výskytu jednotlivých projevů rizikového chování