Výskyt a prevence sociálně patologických jevů mládeže - Majrychová, Jana; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část se zabývá výskytem sociálně patologických jevů ve školním prostředí a popisuje roli školy v prevenci. Praktická část se zabývá zkoumáním četnosti výskytu jednotlivých projevů rizikového chování
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kriminalita mládeže; prevence kriminality; sociální deviace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; juvenile delinquency; crime prevention; deviant behavior; bachelor's theses