Současná rodina v procesu výchovného působení - Urbanová, Jana; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá nejen obecnou rolí rodiny, ale především současnými jevy. V praktické části se věnuje zvýšení rozvodovosti v ČR v komparaci se Španělskem
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: rodina; rodinné vztahy; sociologie rodiny; dotazníky; Česko; Španělsko; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family; family relationships; sociology of family; questionnaires; Czechia; Spain; bachelor's theses