Domácí násilí jako naléhavý problém, o kterém se nemluví - Jabbourová, Romana (2007)
Teoretická část vysvětluje důležité pojmy týkající se domácího násilí. Praktická část vyhodnocuje výzkum povědomí společnosti o domácím násilí v ČR