Verbální strategie komunikace policisty na operačním středisku PČR, při jednání s oznamovatelem - Sezemský, Zdeněk (2007)
Teoretická část popisuje činnost operačního střediska Policie České republiky a plnění úkolů, které má operační středisko ve vztahu k Policii ČR a občanům. Praktická část obsahuje dotazníkové šetření