Verbální strategie komunikace policisty na operačním středisku PČR, při jednání s oznamovatelem - Sezemský, Zdeněk; Spurný, Joža, 1947-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část popisuje činnost operačního střediska Policie České republiky a plnění úkolů, které má operační středisko ve vztahu k Policii ČR a občanům. Praktická část obsahuje dotazníkové šetření
Vedoucí práce: Joža Spurný
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: policie; policejní psychologie; komunikační dovednosti; sociální deviace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; police; police psychology; communication skills; deviant behavior; bachelor's theses