Domácí násilí z pohledu oběti domácího násilí - ženy - Kalošová, Ivana; Adamová, Petra; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce je koncipována jako průvodce po problému domácího násilí
Vedoucí práce: Petra Adamová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: domácí násilí; násilí na ženách; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; women abuse; bachelor's theses