Kriminalistické stopy a metody kriminalistické techniky - Pech, Jan, (2007)
Práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů týkajících se kriminalistické stopy, jako základní teorie odrazu s vymezením charakteristik jednotlivých stop a jejich kriminalisticko-technického zkoumání