Kriminalistické stopy a metody kriminalistické techniky - Pech, Jan; Zíka, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů týkajících se kriminalistické stopy, jako základní teorie odrazu s vymezením charakteristik jednotlivých stop a jejich kriminalisticko-technického zkoumání
Vedoucí práce: Ladislav Zíka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kriminalistická technika; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; criminalistic techniques; bachelor's theses