Výbor regionů EU - Dvořák, Ladislav; Krbová, Jana, 1962-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Přehled o úloze Výboru regionů, zastoupení ČR ve Výboru regionů a prosazování místních a regionálních zájmů v EU
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: evropská integrace; regionální politika; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; European integration; regional policy; bachelor's theses