Šikana na středních školách - projevy a prevence - Sudová, Renata; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Vymezení rozmanitých projevů šikanování ve školním prostředí a popis preventivních opatření, která uplatňují jednotlivé školy v boji proti šikaně
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: šikana; násilí ve škole; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bullying; school violence; social research; bachelor's theses