Extremismus : rasově motivovaný extremismus a jeho projevy mezi dětmi a mládeží v malém městě - Dvořák, Václav; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá závažným sociálně patologickým jevem, kterým je extremismus a jeho vypjatou formou rasově motivovaným extremismem. V rámci této práce bylo provedeno empirické šetření dotazníkovou metodou mezi žáky 8. a 9. tříd ZŠ
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Česských Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: extremismus; rasismus; multikulturní výchova; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; extremism; racism; multicultural education; social research; bachelor's theses