Problém loajality a pracovní spokojenosti příslušníků Policie ČR - Friedecký, Marek (2007)
Práce vymezuje základní pojmy související s pracovní spokojeností příslušníků Policie ČR. V závěru navrhuje motivační techniky a druhy motivace ke zvýšení efektivity v dané oblasti