Problém loajality a pracovní spokojenosti příslušníků Policie ČR - Friedecký, Marek; Ptáčková, Lucie, -2007; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce vymezuje základní pojmy související s pracovní spokojeností příslušníků Policie ČR. V závěru navrhuje motivační techniky a druhy motivace ke zvýšení efektivity v dané oblasti
Vedoucí práce: Lucie Ptáčková
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: policisté; pracovní spokojenost; pracovní motivace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; policemen; job satisfaction; employee motivation; bachelor's theses