Vstup České republiky do eurozóny – dopad na zahraniční obchod - Tichý, Filip; Hušek, Roman, 1936-2022; Pánková, Václava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Cílem práce je popsat a modelovat vstup České republiky do eurozóny a jeho dopad na vývoj exportu a importu. Důraz je kladen hlavně na vztah volatility měnového kurzu a zahraničního obchodu. Práce se také zabývá Roseovým efektem a jeho propojením s Evropskou měnovou unií
Vedoucí práce: Roman Hušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses