Využití podpory MSP v podniku Sklenářství Jan Pachl - Pauliová, Daniela; Vojík, Vladimír, 1944-; Poslední, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
zmapování podpor poskytovaných sektoru malého a středního podnikání se zaměřením na konkrétní podnik - Sklenářství
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: malé a střední podnikání; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized business; bachelor's theses