Analýza rozsahu služeb a informačních zdrojů databáze Media Search a TAM-TAM - Řezáč, Miroslav (2007)
Cílem bakalářské práce je vytvořit jednotný a ucelený popis informačního zdroje – mediální databáze Media Search. Práce se rovněž zabývá srovnáním databáze s jiným webovým archivem článků - s databází TAM-TAM. První část práce popisuje vzhled a ovládání webového rozhraní mediálního archivu Media Search. Detailním způsobem se věnuje jednotlivým funkcím a může posloužit jako náhrada uživatelské příručky. Prostřední část je věnována vyhledávání v archivu, popisu jednotlivých operátorů a uvedení několika příkladů jak jednoduchých, tak i složených dotazů. Poslední část bakalářské práce je věnována srovnání databáze Media Search s konkurenční databází TAM-TAM. Demonstruje úroveň jednotlivých služeb v porovnání s konkurencí