Analýza pracovní spokojenosti ve společnosti Ústav jaderného výzkumu Řež, a.s. – divize ENERGOPROJEKT PRAHA - Čuřínová, Simona (2006)
Bakalářská práce řeší problematiku pracovní spokojenosti, nejprve obecně a následně v aplikaci na společnost Ústav jaderného výzkumu Řež a.s. – divize ENERGOPROJEKT PRAHA. V teoretické části je definován pojem pracovní spokojenost, jsou vysvětleny základní souvislosti a charakterizovány jednotlivé faktory pracovní spokojenosti. Empirická část obsahuje charakteristiku společnosti, charakteristiku respondentů, analýzu výsledků šetřeni a návrhy pro zlepšení