Analýza pracovní spokojenosti ve společnosti Ústav jaderného výzkumu Řež, a.s. – divize ENERGOPROJEKT PRAHA - Čuřínová, Simona; Bedrnová, Eva, 1946-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Bakalářská práce řeší problematiku pracovní spokojenosti, nejprve obecně a následně v aplikaci na společnost Ústav jaderného výzkumu Řež a.s. – divize ENERGOPROJEKT PRAHA. V teoretické části je definován pojem pracovní spokojenost, jsou vysvětleny základní souvislosti a charakterizovány jednotlivé faktory pracovní spokojenosti. Empirická část obsahuje charakteristiku společnosti, charakteristiku respondentů, analýzu výsledků šetřeni a návrhy pro zlepšení
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses