Analýza kupní smlouvy - Srp, Aleš (2006)
Má bakalářská práce se zabývá Analýzou kupní smlouvy. Cílem mojí práce bylo na konkrétním případě kupní smlouvy mezi MCE Slaný a Voestalpine Groebblech GmbH zhodnotit, zda byla daná kupní smlouva podle mého názoru udělána pro stranu MCE Slaný výhodně