Analýza kupní smlouvy - Srp, Aleš; Malý, Josef, 1958-; Přikrylová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Má bakalářská práce se zabývá Analýzou kupní smlouvy. Cílem mojí práce bylo na konkrétním případě kupní smlouvy mezi MCE Slaný a Voestalpine Groebblech GmbH zhodnotit, zda byla daná kupní smlouva podle mého názoru udělána pro stranu MCE Slaný výhodně
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses