ANIZ 1. generace Analýza vývoje po finančních krizích 90. let až po současnost - Kadlec, Tomáš; Bič, Josef; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se soustředí na analýzu ekonomického vývoje ANIZ 1. generace po asijských finančních krizích. Hlavní důraz je kladen na analýzu vývoje makroekonomických veličin, společně s působícími vlivy. Práce je rozdělena do tří částí. První část se soustředí na obecnou charakteristiku celého regionů a náslůedně každé země zvlášť. Drůhá čast popisuje východiska, průběh a překonání finanční krize. Poslední část je částí, kde je provedena analýza makroekonomických indikátorů
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: draci; tygři; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Korejská republika; Singapur; Tchaj-wan; bakalářské práce; dragons; tigers; Korea (South); Singapore; Taiwan; bachelor's theses