Teorie elektronického podpisu a jeho praxe ve státní správě - Žamberský, Martin; Toman, Prokop, 1942-; Pán, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Práce se zabývá problematikou elektronického podpisu. Věnuje se analýze faktorů, které umožnily jeho vznik. Popisuje technologickou část, možnosti využití, typy elektronických podpisů a další pojmy s elektronickým podpisem související. Dále se práce věnuje problematice využití elektronického podpisu při komunikaci s vybranými orgány státní správy, hodnotí současný stav, stanovuje důvody současného stavu a dané důvody podrobněji popisuje
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses