Srovnání webových stránek nabízejících ubytování v ČR - Penkala, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Bakalářská práce předkládá metodiku srovnání webových stránek zabývajících se ubytováním, dále ji aplikuje na několika vybraných serverech. Významná pozornost je věnována detailní analýze jednoho projektu ubytovacího katalogu a zkoumá možnosti jeho dalšího rozvoje. Součástí práce je popis a vyhodnocení anketního výzkumu mezi provozovateli a majiteli ubytovacích zařízení a zároveň mezi ubytovacími katalogy
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses