Podnikatelské možnosti české firmy na francouzském trhu Enterpreneurial opportunities of a czech firm on the french market - Peterková, Lucie (2007)
Bakalářská práce pojednává o možnostech vstupu české firmy na francouzský trh. Popisuje postup při zakládání pobočky ve Francii, možné právní formy podniku, potřebnou administrativu