Podnikatelské možnosti české firmy na francouzském trhu Enterpreneurial opportunities of a czech firm on the french market - Peterková, Lucie; Černá, Jitka; Konáš, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce pojednává o možnostech vstupu české firmy na francouzský trh. Popisuje postup při zakládání pobočky ve Francii, možné právní formy podniku, potřebnou administrativu
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses