Environmentální konflikty Problematika rysa ostrovida - Hamšíková, Renata; Dvořák, Antonín; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce se zabývá environmentálními konflikty, popisuje účastníky těchto konfliktů včetně charakteristik chování jednotlivých skupin aktérů a vyjmenovává možné způsoby řešení. Vysvětluje také termín governance jakožto jeden z aktuálních přístupů ke studiu i řešení různých forem sociálních konfliktů. Práce ukazuje na konkrétní environmentální konflikt kolem rysa ostrovida v kontextu s problematikou hodnoty přírodních statků a rovněž v souvislostech ekonomických
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: rys ostrovid; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; lynx; bachelor's theses