Turistická karta pro region Telčsko a okolí - tvorba produktu - Kučerová, Kateřina (2007)
Práce je věnována návrhu turistické slevové karty pro mikroregion Telčsko. Turistická karta je charakterizována jako package, který je součástí marketingového mixu. První kapitola je proto věnována charakteristice package. Další kapitoly pak vymezení mikroregionu Telčsko a atraktivitám, které nabízí. Těžiště práce pak spočívá v návrhu produktu Telčská karta