Turistická karta pro region Telčsko a okolí - tvorba produktu - Kučerová, Kateřina; Kvítková, Zuzana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce je věnována návrhu turistické slevové karty pro mikroregion Telčsko. Turistická karta je charakterizována jako package, který je součástí marketingového mixu. První kapitola je proto věnována charakteristice package. Další kapitoly pak vymezení mikroregionu Telčsko a atraktivitám, které nabízí. Těžiště práce pak spočívá v návrhu produktu Telčská karta
Vedoucí práce: Zuzana Lechnýřová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses