Valašské muzeum v přírodě a jeho význam pro cestovní ruch - Janáčková, Alžběta; Netková, Jarmila; Tichá, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na popis muzea, jeho jednotlivých částí, finanční situací, komunikační a propagační strategie, na celkové vypořádání se se změnami, jež nastaly po revolučním roce 1989
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses