Ochrana spotřebitele ve zdravotnictví - Chaloupecká, Petra; Horová, Olga; Kališová, Libuše, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí postavení spotřebitele v českém zdravotnictví. Zaměřuje se na práva a povinnosti spotřebitele,která se týkají zdravotnictví. Nejdůležitějším zákonem je zákon o péči o zdraví lidu. Spotřebitel má například právo odmítnout lékařskou péči, zvolit svého lékaře a zdravotní pojišťovnu a povinnost platit zdravotní pojistné
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: zákonodárství; zdravotnictví; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; legislation; health service; bachelor's theses