Analýza sociálního klimatu společnosti Fortuna Hotels, a.s. - Lorenz, Petr (2007)
Ve své práci jsem analyzoval sociální klima v pražské hotelové společnosti Fortuna Hotels, a. s. První teoretická část se zabývá faktory, které významně ovlivňují a formují sociální klima v organizaci. V návaznosti jsem provedl ve společnosti Fortuna Hotels empirický výzkum ve formě dotazníkového šetření s cílem tyto faktory hlouběji analyzovat a stanovit, jaké sociální klima ve společnosti panuje. V poslední části navrhuji určitá opatření, která by měla vést ke zlepšení sociálního klimatu ve společnosti Fortuna Hotels