Analýza sociálního klimatu společnosti Fortuna Hotels, a.s. - Lorenz, Petr; Kašparová, Eva, 1958-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Ve své práci jsem analyzoval sociální klima v pražské hotelové společnosti Fortuna Hotels, a. s. První teoretická část se zabývá faktory, které významně ovlivňují a formují sociální klima v organizaci. V návaznosti jsem provedl ve společnosti Fortuna Hotels empirický výzkum ve formě dotazníkového šetření s cílem tyto faktory hlouběji analyzovat a stanovit, jaké sociální klima ve společnosti panuje. V poslední části navrhuji určitá opatření, která by měla vést ke zlepšení sociálního klimatu ve společnosti Fortuna Hotels
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses