Ochrana spotřebitele ve zdravotnictví - Vojtěchová, Zuzana (2007)
Práce se zabývá problematikou ochrany spotřebitele ve specifické oblasti - zdravotnictví. Zejména je pak práce věnována právní úpravě ochrany spotřebitele v ČR a EU, s důrazem též na rozdělení soukromoprávní a veřejnoprávní úpravy ochrany spotřebitele ve zdravotnictví