Ochrana spotřebitele ve zdravotnictví - Vojtěchová, Zuzana; Hásová, Jiřina, 1954-; Doležal, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá problematikou ochrany spotřebitele ve specifické oblasti - zdravotnictví. Zejména je pak práce věnována právní úpravě ochrany spotřebitele v ČR a EU, s důrazem též na rozdělení soukromoprávní a veřejnoprávní úpravy ochrany spotřebitele ve zdravotnictví
Vedoucí práce: Jiřina Kotoučová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses