Systém řízení Alžbětiných Lázních,a.s. - Zelenková, Petra (2007)
Cílem bakalářské práce je navrhnout racionalizaci systému podnikového řízení akciové společnosti Alžbětiny Lázně, na základě analýzy současného systému podnikového řízení společnosti. Analýza systému podnikového řízení (SPŘ) společnosti vyžaduje nejprve rozdělení do šesti subsystémů, které se pak analyzují samostatně. Součinnost a vzájemná provázanost analyzovaných subsystémů je poté zhodnocena v kapitole synergie