Systém řízení Alžbětiných Lázních,a.s. - Zelenková, Petra; Truneček, Jan, 1933-2011; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem bakalářské práce je navrhnout racionalizaci systému podnikového řízení akciové společnosti Alžbětiny Lázně, na základě analýzy současného systému podnikového řízení společnosti. Analýza systému podnikového řízení (SPŘ) společnosti vyžaduje nejprve rozdělení do šesti subsystémů, které se pak analyzují samostatně. Součinnost a vzájemná provázanost analyzovaných subsystémů je poté zhodnocena v kapitole synergie
Vedoucí práce: Jan Truneček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses