Analýza vývoje platební bilance ČR v letech 1993- 2006 - Tomková, Zuzana; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce popisuje jednak v teoretické části význam, strukturu, jednotlivé položky platební bilance, dále operace, jež ji ovlivňují a základní požadavky, které jsou kladeny při jejím sestavování. Praktická část práce analyzuje vývoj platební bilance ČR v letech 1993 až 2006, a to na základě informací z teoretické části. Následně se zabývá investiční pozicí ČR a vývojem zadluženosti vůči zahraničí. V neposlední řadě je věnována pozornost vnější ekonomické rovnováze ČR
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses