Operativní řízení výroby v TTK CZ eurookna - Faltus, Robert (2007)
Práce se zabývá operativním řízením výroby ve společnosti vyrábějící dřevěná eurookna a vchodové dveře. V práci popisuji obchodní případ a řízení neshodného produktu. Charakterizuji operativní evidenci, zejména průvodku výrobní zakázky a protokol o neshodách. Zkoumám možnost využítí operativní evidence pro dlouhodobé řízení neshod. V závěru navrhuji souhrnný dokument pro záznam neshod, který bude společnost využívat při přijímání preventivních opatření