Operativní řízení výroby v TTK CZ eurookna - Faltus, Robert; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá operativním řízením výroby ve společnosti vyrábějící dřevěná eurookna a vchodové dveře. V práci popisuji obchodní případ a řízení neshodného produktu. Charakterizuji operativní evidenci, zejména průvodku výrobní zakázky a protokol o neshodách. Zkoumám možnost využítí operativní evidence pro dlouhodobé řízení neshod. V závěru navrhuji souhrnný dokument pro záznam neshod, který bude společnost využívat při přijímání preventivních opatření
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: výroba; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; production; bachelor's theses