Finanční analýza společnosti Euro RSCG, a. s. - Bauer, Vladimír (2007)
Cílem práce je posoudit finanční zdraví společnosti Euro RSCG, a. s. s důrazem na charakteristiky reklamního odvětví. První část práce se věnuje popisu reklamního odvětví a blíže jsou popsány pojmy reklama, komunikační proces, subjekty reklamního trhu. Samotatná kapitola je věnována popisu reklamních médií a mediálním ukazatelům. V další část je zaměřená na společnost Euro RSCG, a. s. Další část obsahuje finanční analýzu vybrané společnosti