Finanční analýza společnosti Metrostav, a.s. - Schäferová, Valerie (2007)
Práce se zabývá finanční analýzou stavební společnosti Metrostav, a.s. Zjišťuje, zda vývoj finančních ukazatelů v letech 2002 až 2005 odpovídá přání společnosti do budoucna efektivně využívat svých zdrojů a zařadit se tak mezi nadprůměrně prosperující středoevropské firmy s trvalým růstem produkce, trřní hodnoty a s úrovní řízení odpovídající standardům EU