Finanční analýza společnosti Metrostav, a.s. - Schäferová, Valerie; Vávrová, Hana, 1970-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá finanční analýzou stavební společnosti Metrostav, a.s. Zjišťuje, zda vývoj finančních ukazatelů v letech 2002 až 2005 odpovídá přání společnosti do budoucna efektivně využívat svých zdrojů a zařadit se tak mezi nadprůměrně prosperující středoevropské firmy s trvalým růstem produkce, trřní hodnoty a s úrovní řízení odpovídající standardům EU
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses