Srovnání českých a zahraničních manažerů z hlediska stylu řízení, jejich znalostí a kultury firmy. - Hájková, Jana; Dědina, Jiří, 1955-; Spálenka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce srovnává styly řízení a vedení českých a zahraničních manažerů na základě modelu Vrooma a Yettona. Dále pak porovnává české a slovenské manažery podle manažerské mřížky od Blake a Moutonové. Zkoumá vliv kulturních odlišností na chování a rozhodování manažerů. Porovnává styly řízení dvou skupin států.Do první patří Česká republika, Slovensko a Turkmenistán. Do druhé pak Rakousko, Itálie a Německo
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses